Komponenttihuolto & tehdaskunnostetut vaihtokomponentit

Huoltopalvelussa puramme komponentin ja arvioimme tarvittavat huoltotoimenpiteet ja varaosien tarpeen. Tämän perusteella laadimme huollon kustannusarvion. Huolletuissa komponenteissa käytetään vain alkuperäisiä varaosia. Lopuksi käytämme komponentit koeajopenkeissä varmistaaksemme huollettavien komponenttien toimivuuden. Annamme huoltamillemme laitteille takuun.

Kiireellisiä tapauksia varten varastossamme on rajallinen valikoima tehdaskunnostettuja vaihtokomponentteja. Toimittamamme tehdaskunnostetut komponentit ovat kaikki käyneet läpi täydellisen perushuollon. 

Hydraulikomponenttien huoltopalvelumme toimii Jyväskylässä, osoitteessa Kuormaajantie 3.

Huoltotiedustelut huolto@hydrosystem.fi 

Lue lisää: Huolto- ja testauspalvelu

Noutomyymälät & Parker Storet 

Molemmat toimipisteemme toimivat myös noutomyymälöinä ja ParkerStoreina. Päävarastomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta varastoimme molemmissa toimipisteissä komponentteja ja tuotteita, jotka vaativat nopeita toimitusaikoja, kuten esimerkiksi kuorma-auto- ja muut hydraulipumput, suodattimet ja letku- ja liitintuotteet.ParkerStore Hydrosystem Jyväskylä

Toimipisteidemme yhteystiedot löydät täältä: Toimipisteet

Öljyanalyysi & Öljyjärjestelmän partikkelimittaukset

Partikkelilaskin mittaa öljyjärjestelmän epäpuhtaushiukkasia. Sen avulla pystytään valvomaan öljyä sisältävän mekaanisen järjestelmän kuntoa.

Öljyn epäpuhtaudet mitataan pullonäytteillä, jotka analysoidaan Jyväskylän toimipisteessämme.

Letkuasennelmat

Valmistamme letkuasennelmat kaikenlaisiin liikkuvan kaluston ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja Parker letku- ja liitinvarasto mahdollistaa asennelmien nopeat toimitusajat. Yleisimpiin sovelluskohteisiin liittyen saat asennelmat heti mukaasi.

Palveluumme kuuluu myös suurempien letkuasennelmiasarjojen valmistaminen. Tarvittaessa tarjoamme teknistä tukea asennelmien suunnitteluun liittyen ja määrittelemme sopivat osat eri sovelluskohteille.

Letkuasennelmapalvelumme toimii Jyväskylän ja Tampereen toimipisteissä.

Järjestelmäsuunnittelu & Kokoonpano

Järjestelmäsuunnittelumme tarjoaa teknistä tukea hydrauliikkatarpeiseesi liittyen. Tekninen asiantuntijapalvelumme auttaa suunnittelemaan ja valitsemaan komponentit eri tarpeiden ja sovelluskohteiden vaatimukset huomioon ottaen ja tarvittaessa teemme myös järjestelmän kokoonpanon.