BlackBruin Radiaalimäntämoottorit ajovoimansiirtoon

Black Bruin

Black Bruin Oy (entinen Sampo Hydraulics, nimenmuutos 21.11.2016) on johtava pyöriväkoteloisten hydraulimoottorin valmistaja, jolla on yli 50 vuoden kokemus radiaalimäntämoottorien suunnittelusta ja valmistuksesta. Toiminnan perustana on tuotteiden korkealaatu ja yhteistyö asiakkaiden kanssa.

Moottorivalikoima sisältää BB- ja BBC-moottorisarjat. Moottoreita käytetään pääasiallisesti hitaasti liikkuvien ajoneuvojen hydrostaattisessa ajovoimansiirrossa. Johtuen moottorien ainutlaatuisesta rakenteesta ovat Black Bruin -moottorit erinomaisia erilaisissa apuvoimansiirtosovellutuksissa, joissa vetoa ei tarvita koko ajan. Apuvoimansiirrossa moottorit voidaan kytkeä vapaalle ajoneuvon nopeuden kasvaessa riittävästi. Moottori toimii pyörän napana, joka sisältää laakerointi ja vanteen kiinnityspinnan.

Rotaattorivalikoimasta löytyy sekä kuormain että harvesterikäyttöön soveltuvia kääntäjiä. Kuormainkäyttöön soveltuvia MR-rotaattoreita on saatavilla 2 eri kokoluokka; 8 ja 10 ton. Harvesterimalleja löytyy jopa 16 ton kokoluokkaan.

Kaikissa rotattoreissa on sisäänrakennettu paineenrajoitusventtiili suojaamassa itse kääntäjää ja hydrauliletkuja paineiskuilta. Tarvittaessa rotaattoreihin on saatavana heilahduksen vaimennin helpottamaan kuormaamista.

Nyt nettisivut myös suomenkielisenä, tästä pääset tutustumaan!

Tuotteet

BB -moottorit

BBC -moottorit

BBR -rotaattorit

MR -rotaattorit