MAAILMAN JOHTAVA LIIKKEENHALLINNAN TUOTTEIDEN JA JÄRJESTELMIEN VALMISTAJA

Parker Hannifin tarjoaa ratkaisut kaupallisiin sovelluksiin ja liikkuvan kaluston, teollisuuden sekä ilmailun käyttöön.

Parkerin tuotteita tarvitaan lähes kaikkeen, mikä liikkuu tai vaatii ohjausta, kuten raaka-aineiden ja kestohyödykkeiden valmistamiseen ja prosessointiin, infrastruktuurien rakentamiseen ja kaikenlaisiin kulkuneuvoihin.

HYDROSYSTEM PARKERSTORE JYVÄSKYLÄ & TAMPERE

Hydrosystem on toiminut Parker-tuotteiden jälleenmyyjänä vuodesta 2002 alkaen. Olemme ainoa jälleenmyyjä Suomessa, joka on saanut korkeimman mahdollisen, Premier Distributor -luokituksen.

ParkerStoressa pääset tutustumaan monipuolisesti koko Parkerin tuotevalikoimaan raskaista hydraulikomponenteista pneumatiikkatuotteisiin. Tuotteet tulevat varastoomme suoraan Parkerin tehtailta ilman erillisiä välivarastoja. Näin varmistamme tuotteiden nopean ja edullisen saatavuuden koko markkina-alueellamme.

Huoltomme tukee komponenttimyyntiä, joten tuotekonfiguroinnit on mahdollista saada tehtyä nopeasti.

Letku- ja liitintuotteiden valikoimamme on monipuolinen ja yleisimmät tuotteet ovat heti saatavilla molemmissa toimipisteissämme. Käytämme letku- ja liitinvalikoimassamme vain Parker-konseptiin kuuluvia tuotteita. Näistä yleisimpänä tuotemerkkinä on EO-tuoteperhe (Ermeto Original).

LETKUASENNELMAT KATTAVASTI JA NOPEASTI

Molempien myymälöidemme letkuasennelmapalvelu tarjoaa mittojen tai mallin mukaan tehdyt letkut asiakkaan odottaessa. Valikoimamme laajuus mahdollistaa, että pystymme auttamaan asiakkaitamme nopeasti myös harvinaisempiinkin tarpeisiin liittyen.

PARKER TUOTTEET

Edustamme monipuolisesti Parker-tuotevalikoimaa. Tähän kuuluvat myös lukuisat vanhat tuotekomponenttimerkit, jotka nykyään kuuluvat Parkerille, esimerkkeinä Volvo/Voac -moottorit, Lokomecin venttiilit, Denison-pumput, Calzon, UC, FinnFilter ja Commercial.

Parker -valikoimamme keskeisiä tuotteet ovat mm.:

    • Kuorma-autohydrauliikkaan liittyvät tuotteet
    • Suodattimet
    • Venttiilit
    • Letku- ja liitintuotteet

Seuraa meitä

Kuormaajantie 3
40320 Jyväskylä

Aunankorvenkatu 7
33840 Tampere

info(at)hydrosystem.fi

+358 10 836 0800